Tens una agència de disseny llesta per ajudar-te.

La nostra empresa ofereix serveis de: creació de nom, disseny de logo, animació per a aplicacions digitals i identitat corporativa.

Totes les nostres creacions són originals, cridaneres i pensades per a tu en base a les teves necessitats i objectius. Volem que la imatge de la teva marca tingui èxit, doni-la a les nostres mans perquè ho aconseguim junts.

La identitat de marca representa tots aquells valors que la companyia desitja que el públic hi egui. Integra els aspectes que sustenten una marca, tant en termes visuals com d’ experiència i principis. El seu principal objectiu és ser un diferenciador respecte a la competència i posicionar-se en l’ imaginari dels seus consumidors.

disseny web
disseny gràfic pancartes

Un logo necessita ser llegible, versàtil i memorable, fins i tot abans que deixi la pissarra de dibuix; altrament, danyaria la teva marca.

El disseny de logo es tracta d’interpretar una marca a través d’una marca icònica. És un dispositiu visual que serveix com una trucada instantàniament reconeixible d’ una empresa, i, tal vegada, reflecteixi l’ essència d’ un producte o servei.

Però abans de col·locar qualsevol cosa en paper o pixel, és important considerar on apareixerà i qui ho veurà.

 

Diseño de logotipos

Disseny únic

Des de logotips formats exclusivament per paraules, fins a emblemes i marques pictòriques, trobem una gran varietat de formes i estils per a la creació del nostre logotip.

Diseño web galerias de arte

Valor per la teva empresa

Un logotip ben dissenyat aporta valor a les empreses, serveix per diferenciar-se de la competència i afavoreix la seva memorització. Per aconseguir-ho, hem de buscar la simplicitat en la seva forma amb l’objectiu de fer-lo més fàcil de recordar, associar i reproduir.

branding

Identitat corporativa

Podem formar un logotip a través d’una font estàndard, modificada o totalment redibuixada. En tot cas, la seva llegibilitat en diferents mides i formats és fonamental.

diseño landing page

Disseny de Logos i Branding

Fes enlairar el teu negoci amb una imatge professional que atregui el teu client ideal, i aposta per especialistes en disseny de logos empresarials o corporatius.

dels anuncis en xarxes socials és important perquè en general els usuaris perceben la publicitat com una molèstia i intenten saltar-se la major quantitat d’anuncis possible, fins i tot si són rellevants. Però quan el text de l’anunci aconsegueix fer que s’imaginin els beneficis del teu producte o servei en la seva vida, generes un impacte real en el destinatari.

Blog | El receptari

Informació per no morir en l'intent.

Us presentem el notre blog; Un intent d'informar i desenvolupar informació que a nosaltres com equip, ens ha ajuda't a solucionar. A vegades escribim, d'altres copiem i linkem la info, per que compartir es viure. Si et serveix el que veus, comparteix. Si voleu que investiguem algo més; ens podem comunicar. 

Compartir es viure!

T'ajudem en algo més ?


  Quin servei t'agradaria contractar?

  The 17300 Studio


  Agència de disseny i publicitat

  Dilluns a Divendres: 08:30 a 19:30 hs. 

  Dissabte: 09:00 a 12:00hs.

  Truca'ns
  17300 | Blanes

  Camí dels Papus 10

  08912 | Badalona 

  Carrer de Latrilla 12

  AD500 | Andorra

  Marginets 10, Andorra la Vella

  Disseny gràfic

  Branding

  Cartells

  Catálogos

  Logotips

  Identitat corporativa

  Diseño web

  Web corporativa

  Landing Page

  Tienda online

  Posicionament SEO

  Redisseny web

  SERVEIS

  Anuncis a Google

  Gestió de Hosting

  Manteniment web

  Registre de dominis

  Màrqeuting Online

  Estrategia y consultoria

  Naming

  Inbound marketin

  Publicitat a Redes

  Xarxes socials

  Publicitat a xarxes socials

  Manteniment Xarxes socials

  Copywriting

  BLOG

  Contacte

  SOL·LICITA AQUÍ EL TEU PRESSUPUOST, et contestem en breu :