Gestionem les teves xarxes socials per potenciar el teu negoci

Les principals xarxes socials com Facebook, Youtube, Instagram, Twiter, Linkedin, etc. i fins i tot Whatsapp; permeten fer arribar a la seva empresa un públic potencial que només és accessible mitjançant aquestes xarxes socials. La gestió de xarxes socials  

Aquesta tasca és imprescindible si volem per exemple millorar la seva imatge de marca, incrementar la visita de clients potencials al seu web, augmentar les expectatives de negoci, incrementar les vendes, etc. la Gestió xarxes socials En definitiva, hem d’estar actius a les xarxes socials si volem millorar la seva empresa.

PRESSUPOST GRATUÏT
Xarxes socials

Tranquil·litat, Seguretat, Professionalitat

Et proporcionem “tranquil·litat” amb el web, ja no serà un trencador de cap per a tu. Sempre és millor deixar aquestes coses en mans d’especialistes, els nostres 12 anys en el sector ens han permès ajudar milers d’empreses.

La fidelitat dels nostres clients és el nostre millor aval, els nostres clients venen i es queden, ens esforcem per donar un servei de qualitat excepcional en el manteniment de xarxes socials.

 

Quines xarxes socials t’interessen?

redes sociales instagram

Instagram per a empreses

En la gestió de xarxes socials actualment tenim 2 grans punts de ionformació. Som experts a Instagram, la xarxa social estrella tant per a usuaris com per a marques. Posem tots els nostres coneixements i la creació de contingut audiovisual al servei de la teva marca perquè aconsegueixis contactes i seguidors de gran valor.

redes sociales YouTube

Youtube per a empreses i perfils públics

El vídeo és una de les eines més efectives per a negocis i marques. Si a més fem servir Youtube com a eina de difusió per als teus vídeos, tindràs una combinació guanyadora i realment efectiva. Una correcta gestió és la clau fonamental per al posicionament del teu canal a Youtube i dela gestió de xarxes socials.

Meta redes sociales

Facebook per a empreses

Millora la teva reputació de marca, publica contingut relacionat amb el teu negoci, arriba a més públic i millora les teves oportunitats amb el manteniment de xarxes socials d’atraure clients potencials a la teva pàgina web gràcies a la gestió i manteniment de Facebook.

redes sociales Twitter

Twitter per a empreses

Què pensen els teus seguidors dels teus productes? I de la teva empresa? Twitter no només es converteix en un gran canal de promoció que a més et servirà per conèixer de prop l’opinió dels teus clients, ajudar-los i com no, incrementar el tràfic vàlid cap a la teva pàgina web.

Delegar un blog

Blog corporatiu

Un blog és una dels mitjans més efectius d’ensenyar i transmetre informació sobre el teu negoci o el teu sector de forma no intrusiva. Redactarem articles i gestionarem el teu blog amb contingut original i rellevant optimitzat per potenciar el posicionament natural de la teva pàgina web.

community managers

Pack de contingut

Si ja gestiones tu mateix les teves xarxes socials però necessites, idees, contingut audiovisual o de text, nosaltres podem ajudar-te amb els nostres packs de contingut personalitzat, alimentarem de contingut les teves xarxes socials perquè sempre tinguis alguna cosa nova a oferir.

Gestió desarmes socials

La gestió de les teves xarxes socials, un impacte visual per els teus futurs client.

Amb la gestió de xarxes socials oferim un servei per a la actualització dels continguts de la seva pàgina Web:

Catàleg de productes, ofertes, notícies i novetats, etc. D’aquesta manera, ens encarreguem de totes les actualitzacions que desitgi realitzar al seu lloc Web.

És molt important disposar d’una pàgina Web que mostri informació actualitzada de l’empresa així com un catàleg de productes dinàmic perquè els usuaris que visitin el lloc Web tornin periòdicament a la recerca de nous continguts i cada vegada arribar a un públic objectiu més ampli.


Creem, proporcionem i seleccionem continguts de qualitat

No podem preparar els mateixos continguts per Facebook, Twitter o Instagram. És per això, que segons la Xarxa Social amb la qual treballem, en seleccionem el contingut més adient per explotar al màxim les seves capacitats comunicatives i d’interacció amb els seus usuaris.

VULL MÉS INFORMACIÓ

Planifiquem i programem les publicacions per obtenir un òptim impacte

Estudiem el tràfic dels usuaris i seguidors de les diferents Xarxes Socials per planificar la programació de les publicacions en els horaris de màxima audiència.

diseño de logos

Analitzem els resultats obtinguts per optimitzar-ne l’efecte futur

Quants seguidors nous hem aconseguit a Twitter? Des d’on arriben els meus seguidors a Instagram? Quin perfil tenen els meus seguidors a Facebook?

Monitoritzem i analitzem l’activitat que realitzen els teus seguidors dels perfils socials per poder donar resposta a totes les preguntes anteriors,
així com poder diagnosticar, preveure i actuar en la planificació de futures estratègies i accions.

PRESSUPOST GRATUÏT

T'ajudem en algo més ?


  Quin servei t'agradaria contractar?

  The 17300 Studio


  Agència de disseny i publicitat

  Dilluns a Divendres: 08:30 a 19:30 hs. 

  Dissabte: 09:00 a 12:00hs.

  Truca'ns
  17300 | Blanes

  Camí dels Papus 10

  08912 | Badalona 

  Carrer de Latrilla 12

  AD500 | Andorra

  Marginets 10, Andorra la Vella

  Disseny gràfic

  Branding

  Cartells

  Catálogos

  Logotips

  Identitat corporativa

  Diseño web

  Web corporativa

  Landing Page

  Tienda online

  Posicionament SEO

  Redisseny web

  SERVEIS

  Anuncis a Google

  Gestió de Hosting

  Manteniment web

  Registre de dominis

  Màrqeuting Online

  Estrategia y consultoria

  Naming

  Inbound marketin

  Publicitat a Redes

  Xarxes socials

  Publicitat a xarxes socials

  Manteniment Xarxes socials

  Copywriting

  BLOG

  Contacte

  SOL·LICITA AQUÍ EL TEU PRESSUPUOST, et contestem en breu :