La teva web és la imatge del teu negoci.

Tenir un servei de manteniment web és vital per al teu negoci online, no podem deixar que la nostra imatge pública a internet estigui desactualitzada, amb errors i fallades de seguretat.

El manteniment web comporta una gran responsabilitat. Has de cuidar les teves dades i les dels teus usuaris, evitar que el teu web tingui problemes de seguretat i mantenir els hackers lluny de la teva web. Actualment els atacs informàtics a pàgines web són molt més habituals del que la gent pensa.

 

Mantenimiento Web
Clientes página web

+ Clients + Ventes

La falta de manteniment de la teva web afecta negativament la imatge de la teva marca i directament redueix les teves vendes, és a dir, no fer el degut manteniment al teu web et costarà molts diners.

Si google detecta qualsevol tipus d’error, vulnerabilitat o mal funcionament a la teva web va penalitzar-te. Aquesta penalització pot variar des de postergar el teu web als últims resultats de recerca fins a lliscar el teu lloc web completament i arruïnar el teu negoci online.

Sol·licitar una cita
Inbound marketing ajustes

MONITORITZACIÓ 24/7

Monitoritzem de manera contínua totes les pàgines web d’enuigs clients, de manera que si alguna cosa falla, ho veiem ràpidament i solucionem al moment.

Inbound marketing rdes

SOPORT ILIMITAT

Estàs tenint problemes amb la teva web? Et donem suport per email o telèfon de manera il·limitada, així que si tens qualsevol dubte o incidència només has de contactar-nos perquè ho solucionem.

Inbound marketing analytic

ACTUALITZACIONS

Actualitzem tant WordPress com els temes i plugins que tinguis instal·lats a la teva web. Això potser et sembli una tonteria, però si ho fa qualsevol, se’t pot caure la web i deixar de funcionar.

web seo

SEGURETAT

Realitzem còpies de seguretat diàriament perquè no hagis de preocupar-te per res. Sempre es pot tornar cap enrere recuperant una de les còpies de seguretat.

Reputación web restaurant

ACCELERACIÓ

Reduïm els temps de càrrega del teu web perquè els usuaris no es cansin d’esperar que el teu web es carregui. L’allotgem en un servidor ràpid i amb sistema de caixet optimitzat.

Inbound marketing analytic

SSL

Si no tens certificat SSL, t’ho instal·lem gratis. A més, revisem la seguretat actual del teu web i la millorem per evitar atacs de malware i virus maliciosos.

Tranquil·litat, Seguretat, Professionalitat

Et proporcionem “tranquil·litat” amb el web, ja no serà un trencador de cap per a tu. Sempre és millor deixar aquestes coses en mans d’especialistes, els nostres 20 anys en el sector ens han permès ajudar milers d’empreses.

La fidelitat dels nostres clients és el nostre millor aval, els nostres clients venen i es queden, ens esforcem per donar un servei de qualitat excepcional.

El teu web s’ha de veure impecable per donar confiança als teus visitants, aquesta primera impressió és vital per retenir l’usuari que visita la teva pàgina i convertir-lo en client.

Tranquilidad en pàgina web

Blog | El receptari

Informació per no morir en l'intent.

Us presentem el notre blog; Un intent d'informar i desenvolupar informació que a nosaltres com equip, ens ha ajuda't a solucionar. A vegades escribim, d'altres copiem i linkem la info, per que compartir es viure. Si et serveix el que veus, comparteix. Si voleu que investiguem algo més; ens podem comunicar. 

Compartir es viure!

T'ajudem en algo més ?


  Quin servei t'agradaria contractar?

  The 17300 Studio


  Agència de disseny i publicitat

  Dilluns a Divendres: 08:30 a 19:30 hs. 

  Dissabte: 09:00 a 12:00hs.

  Truca'ns
  17300 | Blanes

  Camí dels Papus 10

  08912 | Badalona 

  Carrer de Latrilla 12

  AD500 | Andorra

  Marginets 10, Andorra la Vella

  Disseny gràfic

  Branding

  Cartells

  Catálogos

  Logotips

  Identitat corporativa

  Diseño web

  Web corporativa

  Landing Page

  Tienda online

  Posicionament SEO

  Redisseny web

  SERVEIS

  Anuncis a Google

  Gestió de Hosting

  Manteniment web

  Registre de dominis

  Màrqeuting Online

  Estrategia y consultoria

  Naming

  Inbound marketin

  Publicitat a Redes

  Xarxes socials

  Publicitat a xarxes socials

  Manteniment Xarxes socials

  Copywriting

  BLOG

  Contacte

  SOL·LICITA AQUÍ EL TEU PRESSUPUOST, et contestem en breu :