MOUNTAIN PICNIC

El teu picnic per la muntanya

Mountain Picnic ofereix aos seus clients, la possibilitat de comprar online un Servei de picnic, prepara’t per portar a la muntanya o allà on vulguis. 

La Gemma, ja era clienta nostra, questa vegana ha vingut amb un nou emprendiment gastronòmic. On mitjançant l’enviament a domicili envia a hotels, apartments I campings el sevei de Picnic a la muntanya. 

logo mountain picnic

La selecció de Colors corporatius:

color set mountain picnic

Mountain picnic

Típografia Handscript + Lettering per a la creación del logotip. 

Muntanyes + Repartidor + plat = Mountain Picnic

Per a l’elecció de Colors hem decidit escollir una gama amplia, per la diversitat del producte que s’oferirà. Agafant el #fdb524 com a color principal per a una opció de exposició de vehícles i l’indumentaria personal dels treballadors. 

Packaging

Els inicis son complicats I hem decidit, juntament amb la propietària crear un packaging senzill i elegant per les calixes. 2 Propostes van ser les escollides:

diseño de packaging mountainpicnic
identitat corporativa Mountain picnic

Identitat corporativa

Quan treballem el conjunt d’un logotip, estem elaborant un canvi significatiu tant en la identitat corporativa com en el missatge que volem llançar sobre la marca.

En aquest cas Mountain pícnic buscava una imatge de muntanya i cura de la natura, per fer arribar el respecte i la signatura amb el medi ambient.

Imatge plotter moto mountain picnic