Disseny web responsive i disseny web.

L’únic que et concerneix del disseny web responsive és que a nivell de SEO (és a dir pel que fa al posicionament), el disseny a Barcelona | Girona i Andorra d’una web responsive és més efectiu perquè disposa d’una versió diferent per a cada dispositiu.

Això accelera la càrrega d’imatges i per tant millora el posicionament a Google.

Com hauràs pogut deduir contindrà una major càrrega de treball la qual cosa significarà que el pressupost podria encarir-se. Això només és aconsellable per a grans empreses que compten amb pressupostos més folgats.

Serveis web

El Mode Adaptive

El disseny web online, per contra, es disposa d’una única versió de la pàgina web i el contingut dins d’ella s’ajusta a la mida del dispositiu, ja sigui mòbil o d’escriptori.

El mode adaptatiu és molt més econòmic i assequible per a la petita i mitjana empresa.

No hem de confondre els termes o responsive amb les aplicacions natives dels dispositius mòbils.

El fet que una mateixa versió de html i css s’emmotlla a diferents tipus de resolucions de pantalla no significa que aquests pugui oferir els mateixos avantatges que les aplicacions web natives dels smartphones.

Tingueu en compte que una web sempre serà visualitzable des d’un navegador tal com chrome, firefox, safari, etc.

Tanmateix una app nativa serà necessari una descàrrega prèvia des dels repositoris oficials dels sistemes operatius dels smartphones: Google Play o Apple Store.

Necessitat de connexió a internet per a la càrrega i funcionament.

Les webs sempre requeriran de l’accés a internet ja que els arxius com imatges, vídeos, àudios o arxius de codi de llenguatge es carreguen des d’un servidor extern.

És el cercador (Browser) el que s’encarrega d’accedir a aquests arxius per a la seva correcta lectura.

Les apps natives per contra es descarreguen des del repositori d’apps com anteriorment esmentem i això permet usar tota la potència de l’smartphone per llegir tots els arxius.

publicidad en Facebook

CREATIUS, PROACTIUS Y CONSTANTS

17300 studio som una agència de disseny i comunicació amb seus a Girona, Barcelona i Andorra que compta amb un equip expert en diferents àmbits amb el qual aconsegueix oferir grans resultats en els següents serveis:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *