En temps difícils moltes empreses B2B veuen el màrqueting digital com una opció que els pot ajudar a sortir endavant.

Si bé la nostra recomanació sempre ha estat prendre el temps necessari per planejar la teva estratègia de màrqueting i generar accions a llarg termini, entenem que algunes vegades les situació no ho permet.

En aquest webinar t’ensenyem les fases que has de seguir per dissenyar i executar una estratègia per promoure un servei o producte en temps incerts.

dissenyador logotip

Redissenya el teu màrqueting online

Quan la majoria de les empreses redissenyen les seves pàgines web, el primer del que volen parlar és del seu aspecte visual. En molt poques ocasions ens trobem amb clients que es prenen el temps de definir els objectius de la pàgina web per després establir el seu disseny.

1- Conèixer els teus clients

Saber qui són els teus clients, conèixer els seus gustos i com busquen serveis com el teu és fonamental per poder crear una web que els cridi l’atenció i que vengui.

L’Inbound Marketing va introduir el 2005 el concepte anomenat “Buyer Persona” que no és més que l’arquetip del client. Es treballa com un perfil fictici que combina les dades sociodemogràfiques i psicogràfiques més comunes i significatives de la teva audiència per poder crear estratègia de màrqueting i campanyes específiques per a aquests segments.

2- Comprèn els teus objectius comercials

Tenir clars els teus objectius comercials és fonamental per definir els objectius de la teva pàgina web. Segons el teu tipus de negoci i campanyes que vulguis realitzar, la pàgina web pot tenir una o altra finalitat.

Per exemple, l’objectiu de la majoria de les empreses és augmentar els ingressos. Per segons quin model de negoci, l’objectiu comercial pot ser augmentar la base de dades de clients que té. A partir d’aquí, els objectius de la pàgina web han d’estar alineats a aquests objectius comercials.

disseny responsive

Quina és l’estratègia de màrqueting digital més efectiva per vendre?

Si vendre a internet tant com la teva competència et sembla impossible o no has trobat la forma de fer-ho, en aquests emails et vam demostrar com pots aconseguir-ho i en menys temps del que creus. Descobreix els millors consells diaris de la mà d’experts de la nostra agència de màrqueting digital.

CREATIUS, PROACTIUS Y CONSTANTS

17300 studio som una agència de disseny i comunicació amb seus a Girona, Barcelona i Andorra que compta amb un equip expert en diferents àmbits amb el qual aconsegueix oferir grans resultats en els següents serveis:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *