Branding corporatiu

A la nostra agència no ens limitem a fer tasques de Brand Design. Ens agrada abordar el branding des d’una perspectiva integral: definim el concepte de marca; tracem estratègies de marca per vehicular-lo; creem identitat corporativa i traduïm tot en projectes, execucions i experiències de marca, cuidant-la al llarg de tot el procés.

diseño de logos

La importància estratègica de la identitat corporativa

Construïm la brand essence de la teva marca: identifiquem insights i detectem fortaleses i oportunitats; construïm una missió i especifiquem quins són els atributs de marca; delimitem el territori on aquesta marca es posiciona i la dotem d’un relat que serveixi de comú denominador per a qualsevol manifestació que adopti.

Diseño de logotipos
branding

Creem

Creem identitat de marca autèntica, diferencial, rellevant i memorable des del naming i el disseny del logotip fins a la declinació en missatges clau i l’elaboració de campanyes. El màrqueting corporatiu obté beneficis reals. Així és molt més fàcil anar construint un valor de marca positiu al llarg del temps.

Executem

Definim i executem el concepte demàrqueting corporatiu en un pla d’actuació de marca omnicanal que fa tangible l’intangible i que agraeix que la distància entre la teva marca i la imatge que se’n té sigui igual a zero en tot el consumer.

¿ COMO ÉS EL PROCESO ?
diseño de carteleria
Agencia de marketing digital

Gestionem

T’acompanyem al llarg de tot el procés de branding corporatiu de la teva marca, proporcionant-te assessorament continuant, gestionant expectatives i monitoritzant resultats.

GESTIÓN IMAGEN DE MARCA

CREATIUS, PROACTIUS Y CONSTANTS

17300 studio som una agència de disseny i comunicació amb seus a Girona, Barcelona i Andorra que compta amb un equip expert en diferents àmbits amb el qual aconsegueix oferir grans resultats en els següents serveis:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *